x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe POVESTEA INCREDIBILĂ a unei VIRGINE! Se ÎMBOLNĂVEŞTE dacă este atinsă de un bărbat

POVESTEA INCREDIBILĂ a unei VIRGINE! Se ÎMBOLNĂVEŞTE dacă este atinsă de un bărbat

25 Dec 2012   •   17:37
POVESTEA INCREDIBILĂ a unei VIRGINE! Se ÎMBOLNĂVEŞTE dacă este atinsă de un bărbat
Emily Day are 26 de ani şi gândul de a fi atinsă de un bărbat o îngrozeşte. Numai la vederea unuia se înroşeşte, îi creşte instant temperatura corpului şi nu mai poate respira. Un astfel de atac de panică poate ţine între 10 minute şi o oră.

Emily suferă de ceea ce medicii numesc androfobie – adică frica iraţională faţă de bărbaţi, care poate avea drept consecinţe lipsa aerului, dificultatea de a gândi, pierderea controlului, ameţeala, stare de rău, imposibilitatea de a se concentra, de a lua decizii simple, greaţa, palpitaţii, tremurături, transpiraţii profunde sau atac anxios sever.

“Fobia mi-a marcat toată viaţa, încă din adolescenţă. La 26 de ani sunt încă virgină. Nu sunt lesbiană, nu îmi plac femeile şi chiar îmi doresc ca într-o zi să mă căsătoresc şi să am copii. Pot să mă uit la poze cu bărbaţi şi să apreciez un bărbat care arată bine, dar când vine vorba să ne întâlnim faţă în faţă, mă panichez.”, spune Emily.

De obicei acest gen de comportament este rezultatul unui abuz în copilărie, însă nu este cazul lui Emily. Singura explicaţie pe care a găsit-o ar fi cea că tatăl ei le-a părăsit pe ea şi pe mama ei pe când avea numai şase ani.

“Primul atac de panică l-am avut la vârsta de 13 ani, când m-am trezit cu un bărbat la uşă, care voia să semnez un document. M-am panicat atât de tare încât sora mea nu mai ştia ce să îmi facă: mă înroşisem, nu mai puteam să respir şi aproape am leşinat”, îşi aminteşte Emily.

Potrivit The Sun, de atunci, Emily a făcut progrese. A mers la un medic care i-a explicat în ce constă fobia ei şi încet, încet, a învăţat să îşi controleze o parte din emoţii. Jobul pe care îl are, consultant HR, o pune în contact direct cu mulţi bărbaţi, lucru foarte important pentru vindecarea ei completă.


×
Subiecte în articol: virgina poveste fobie barbati boala