x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Povestea unei verighete. Pierdută în 1995, găsită pe un morcov cules din grădină

Povestea unei verighete. Pierdută în 1995, găsită pe un morcov cules din grădină

01 Ian 2012   •   11:03
Povestea unei verighete. Pierdută în 1995, găsită pe un morcov cules din grădină

Un cuplu de suedezi a avut surpriza sa gaseasca verigheta pierduta in urma cu 16 ani, si nu oricum, ci in jurul unui morcov proaspat cules din gradina familiei.

Lena Paahlsson si-a pierdut verigheta in 1995, in timpul pregatirilor de Craciun, atunci cand a dat-o jos de pe deget, presata fiind de indatoririle din bucatarie.
Au urmat zile intregi de cautari, pe langa valoarea sentimentala, verigheta fiind o creatie proprie a Lenei Paahlsson, dar membrii familiei nu au gasit verigheta si in cele din urma au renuntat sa o mai caute.

La 16 ani dupa evenimentul nefericit, sotii Paahlsson au avut parte de o mare bucurie, atunci cand au descoperit verigheta pe unul din morcovii culesi din gradina. "Morcovul s-a dezvoltat prin inel. E pur si simplu de necrezut", a spus sotul Lenei, Ola, intr-un interviu pentru ziarul suedez Dagens Nyheter, citat de BBC.
Sotii cred ca inelul s-a pierdut printre resturile de legume imprastiate prin gradina, ca ingrasamant natural. O alta varianta este ca resturile vegetale, impreuna cu inelul, sa fi fost inghitite de vreun animal din gospodarie. (C.S.)bbc.co.uk

×