x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Premierul Australiei are probleme cu autoritățile. De ce a fost amendat

Premierul Australiei are probleme cu autoritățile. De ce a fost amendat

29 Dec 2017   •   22:00
Premierul Australiei are probleme cu autoritățile. De ce a fost amendat

Premierul australian Malcolm Turnbull a primit o amendă de 250 de dolari australieni (195 dolari americani) pentru că nu purta vestă de salvare în timp ce se afla în barca sa gonflabilă, în portul Sydney, relatează vineri DPA. 

Turnbull a fost fotografiat de un paparazzo în timp ce îşi deplasa micuţa ambarcaţiune pe o distanţă de 20 de metri, de la un dig către zona de plajă din apropierea locuinţei sale. 

Fotografia a apărut joi în ziarul The Australian, iar comandantul serviciului maritim Angus Mitchell a precizat pentru reporteri că siguranţa este primordială atunci când eşti pe apă, iar premierul va primi o amendă de 250 de dolari pentru că nu a purtat vestă de salvare în timp ce se afla singur în ambarcaţiune. 

Turnbull a declarat pe Facebook că şi-a învăţat lecţia şi că ''voi avea grijă să port mereu vesta de salvare când sunt în barca gonflabilă indiferent cât de aproape este de ţărm, la fel cum mereu port vesta atunci când sunt în caiac''. 

''Reglementările pot părea de cele mai multe ori foarte tehnice, dar sunt făcute pentru ca noi să fim în siguranţă şi ar trebui să le respectăm cu toţii'', a adăugat premierul. 

În aceeaşi zi în care premierul a primit amenda, un bărbat s-a înecat în apele portului Sydney după ce barca sa de pescuit s-a răsturnat, iar alte două persoane din ambarcaţiune au fost salvate cu ajutorul unui elicopter. Niciunul dintre aceştia nu purta vestă de salvare. AGERPRES

×
Subiecte în articol: malcolm turnbull amenda