x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Preşedintele Franţei îşi va oficializa relaţia amoroasă cu actriţa Julie Gayet

Preşedintele Franţei îşi va oficializa relaţia amoroasă cu actriţa Julie Gayet

de Marina Constantinoiu    |    18 Iun 2014   •   17:28
Preşedintele Franţei îşi va oficializa relaţia amoroasă cu actriţa Julie Gayet

Au fost mai întâi dezvăluirile-bombă ale revistei mondene Closer, însoţite de fotografii, despre o idilă la nivel înalt, între preşedintele Franţei, Francois Hollande, şi actriţa Julie Gayet. A urmat apoi degringolada la Palatul Elysee, căci preşedintele era deja angajat de mulţi ani într-o relaţie nefinalizată prin căsătorie cu o jurnalistă de la revista Paris Match, Valerie Trierweiler. Cum să anunţi oficial că te desparţi de Valerie, cum să recunoşti sau să negi relaţia cu actriţa? Au fost întrebări care l-au măcinat pe preşedinte şi au dat de lucru echipei sale de comunicare. În cele din urmă, preşedintele s-a despărţit de Valerie, dar nici nu a oficializat, nici nu a negat relaţia cu Julie.

A urmat apoi o perioadă de zvonuri, mulţi afirmând că relaţiile dintre preşedinte şi actriţă s-au răcit şi că idila ar fi de domeniul trecutului.
“Hollande şi Gayet îşi vor oficializa în curând relaţia”, spune acum ziaristul Yves Azeroual în cartea “Passions d'Etat”, care va apărea în curând. Într-un interviu acordat site-ului 20minutes.fr, el afirmă că oficializarea relaţiei dintre preşedintele francez, Francois Hollande, şi actriţa Julie Gayet, este doar o chestiune de timp.

Contrar a ceea ce se pretinde, cei doi continuă să fie împreună, iar oficializarea relaţiei nu va întârzia. Anunţul ar putea fi făcut în cursul acestei veri, afirmă Azeroual, autor şi al cărţilor “Carla et Nicolas, la veritable histoire” şi “People Politicus”.
“Chiar dacă nu doreşte statutul de primă doamnă, nu se poate mulţumi cu cel de simplă iubită, din cauza copiilor şi a reputaţiei sale...Prin urmare discută, iar relaţia ar putea fi oficializată în august, când permite agenda preşedintelui”, explică ziaristul.

În noua sa carte, el revine asupra întâlnirii dintre Francois Hollande şi Julie Gayet, vorbeşte despre îngrijorarea fostei partenere de viaţă a preşedintelui, Valerie Trierweiler, şi despre felul în care a încercat aceasta să “dizolve” cuplul Hollande-Gayet.

Autorul arată că a scris o carte politică, prezentând o analiză destul de cuprinzătoare a vieţii private şi publice a preşedintelui francez.

Cu toate astea, la fel de des s-a anunţat şi posibila oficializare a acestei relaţii. Şi acest lucru nu s-a întâmplat. De ce l-am crede pe Yves Azeroual mai mult decât pe oricare altul? Jurnalistul afirmă că deţine “probe solide”.
“De 25 de ani sunt jurnalist, de 25 de ani mă interesează interacţiunile între sfera mondenă şi sfera politică. Este, deci, un domeniu în care am devenit 'expert'. Mă bazez, deci, pe experienţa mea jurnalistică”, a afirmat Yves Azeroual, citat de  RTL.fr.

×
Subiecte în articol: relatia hollande gayet