x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Pretty woman" în stil italian

"Pretty woman" în stil italian

de Carmen Plesa    |    28 Apr 2010   •   00:00

Poliţiştii italieni au descoperit că în spatele "sechestrării" unei tinere prostituate române stătea o povestea de amor cu un italian mult mai în vârstă decât ea.

Se simţea singur şi găsise în ea compania care îi lipsea de când soţia sa murise, în 2008. Teama profundă de singurătate - acesta este motivul care stă în spatele sechestrării, săptămâna trecută, a unei prostituate române de un italian în vârstă de 47 de ani. Sau cel puţin aşa consideră jurnaliştii italieni de la Varese Notizie într-un articol romanţat, care vrea să explice o infracţiune comisă de un bărbat din Lonate Pozzolo.

Italianul aflat acum în arest i-a povestit judecătorului cum a cunoscut-o pe prostituata română de 21 de ani care l-a denunţat carabinierilor pentru sechestru. Cei doi se cunoşteau de mai mult timp şi avuseseră o serie de raporturi sexuale care se consumaseră într-o maşină, lângă pădurea dintre localităţile Lonate şi Tornavento. Pentru italian a fost însă mai mult decât sex, scriu jurnaliştii, aşa că nu a trecut mult şi a început să o ducă pe româncă la el acasă. De multe ori, tânăra petrecea toată noaptea în casa acestuia şi era plătită cu câte 300 euro.

La un moment dat, italianul a convins-o să renunţe la prostituţie şi să se mute la el. Tânăra a acceptat, dar, după câteva luni de convieţuire, bărbatul şi-a pierdut serviciul. Rămas fără singura sursă de venit, italianul s-a văzut părăsit şi de româncă, pentru că aceasta a ales să se întoarcă pe străzi, pentru a se prostitua.

Bărbatul a fost nevoit să părăsească locuinţa în care stătea cu chirie, pentru că nu mai avea bani, şi s-a mutat într-o maşină. Din când în când, cu puţinii bani pe care-i câştiga de la diferite servicii de câteva zile, îndrăgostitul se ducea şi plătea pentru compania româncei.

Totul a mers în acest ritm până în seara de joi, 22 aprilie, când, după ce s-a bucurat în maşină de "oferta" tinerei prostituate, italianul a blocat maşina în care se aflau şi n-a mai lăsat-o să iasă, explicându-i cât de mult îl face să sufere întreaga situaţie.

În acel moment, românca a spart geamul şi a reuşit să iasă din automobil. Când italianul a încercat să o oprească, femeia a aruncat cu o piatră spre el şi i-a chemat pe carabinieri.
Se pare că italianul se va alege cu un arest la domiciliu, după ce magistraţii vor găsi şi un loc pentru aşa ceva.

×
Subiecte în articol: diaspora