x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prietenele lui R Kelly îi iau apărarea starului acuzat de abuzuri sexuale

Prietenele lui R Kelly îi iau apărarea starului acuzat de abuzuri sexuale

08 Mar 2019   •   18:01
Prietenele lui R Kelly îi iau apărarea starului acuzat de abuzuri sexuale
Sursa foto: Captură video

Două tinere care trăiesc împreună cu solistul R. Kelly i-au luat apărarea starului acuzat de abuzuri sexuale, precizând în acelaşi timp că au împreună cu acesta relaţii consensuale, chiar dacă părinţii uneia dintre ele susţin că fata lor este manipulată de cântăreţ de mai mulţi ani, transmite vineri AFP. 

Într-un interviu oferit canalului CBS, Azriel Clary, 21 de ani şi Joycelyn Savage, 23 de ani, s-au declarat "absolut îndrăgostite" de solistul R&B. 

Cele două tinere au respins acuzaţiile că R. Kelly ar folosi femeile care trăiesc cu el ca pe nişte "sclave sexuale" şi au subliniat că femeile care îl acuză pe Kelly sunt motivate de bani. 

"Noi trăim alături de el şi avem o legătură cu el", a susţinut Azriel Clary. "Este o relaţie foarte puternică", a completat-o Joycelyn Savage. 

Refuzând să dea detalii despre relaţia sa sexuală cu cântăreţul, Azriel Clary a subliniat că "bărbaţi din întreaga lume au mai multe prietene" şi că această relaţie nu este diferită de alte astfel de legături. 

Părinţii tinerei au dat însă declaraţii publice care contrazic ceea ce afirmă ea. Conform acestora, fiica lor "suferă din cauza manipulării şi a presiunilor psihologice la care a fost supusă de-a lungul anilor de R. Kelly". 

"R. Kelly este un mincinos disperat şi un agresor recidivist de tinere care ar trebui să moară după gratii", au susţinut părinţii fetei într-o altă declaraţie. 

Canalul CBS a difuzat interviul cu cele două tinere după ce, miercuri, a prezentat un material realizat chiar cu R. Kelly ce conţine primele sale declaraţii publice după ce a fost pus sub acuzare, luna trecută, la Chicago, pentru abuzul sexual a 4 femei, dintre care trei minore. Cu această ocazie, starul a negat toate acuzaţiile ce i se aduc. 

"Nu este adevărat. Fie că este vorba de zvonuri mai vechi, de zvonuri noi sau de zvonuri viitoare, nimic nu este adevărat", a susţinut, vizibil iritat, starul R&B. 

După ce a petrecut trei zile după gratii în luna februarie, cântăreţul a plătit o cauţiune de 100.000 de dolari şi a fost eliberat. El a ajuns din nou după gratii, miercuri, pentru că nu a plătit pensia alimentară. Fosta sa soţie, Andrea Kelly, l-a acuzat, de asemenea, de violenţe conjugale. 

De mai bine de două decenii celebrul solist este acuzat în mod repetat de corupere de minore. Noile acuzaţii au apărut după prezentarea în luna ianuarie a documentarului 'Surviving R. Kelly', în care mai multe tinere îl acuză pe solist că a avut relaţii cu minore mai mici de 16 ani şi că s-a înconjurat de sclave sexuale.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: abuzuri sexuale r kelly