x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prima Doamnă, în ajutorul lui Sarkozy

Prima Doamnă, în ajutorul lui Sarkozy

de Mediafax    |    Marina Constantinoiu    |    19 Feb 2012   •   21:00
Prima Doamnă, în ajutorul lui Sarkozy

Presedintele francez, candidat pentru un nou mandat, isi pregateste campania cu minutiozitate. Dupa slo­ganul si afisul, site-ul de internet si cartierul general ale campaniei prezidentiale, a fost dezvaluita si muzica de campanie care va deschide fiecare miting electoral al actualului presedinte francez. Aceasta a fost inregistrata la Sofia de o orchestra for­mata din 50 de persoane, potri­vit Le Figaro. Dezvaluita de RTL, piesa are influente hollywoodiene clare. Pe Twitter au aparut dezbateri pentru a se stabili daca refrenul se apropie mai mult de melodia de la Spider-Man sau de la Batman. Muzica ar fi fost compusa de Laurent Ferlet, potrivit RTL.

Pe de alta parte, Prima Doamna a Frantei, Carla Bruni, se implica si ea in campania electorala a sotului, adoptand imagina unei 'femei obisnuite'. 'Sunt alaturi de el suta la suta', a declarat Carla Bruni, pentru cotidianele 20 Minutes si Le Parisien, despre sotul sau, pe care il considera 'cel mai potrivit pentru a ramane la conducerea tarii', 'cel care a facut totul bine sau aproape bine timp de cinci ani' si ale carui 'idei sunt fabuloase, foarte puternice'.

Ramasa in umbra dupa ce a ramas insarcinata – ea a nascut in octombrie 2011 o fetita, pe nume Giulia –, fostul manechin se va implica in campanie, prima pentru ea, deoarece in 2007 Nicolas Sarkozy era casatorit cu Cecilia, pre­ce­denta sa sotie. Intrarea in scena a fost orchestrata ingenios. Imaginea ei se vrea a fi cea de sotie iubitoare si aten­ta, pregatita sa seduca 'clase de mij­loc' vizate de candidat, asa cum in­dica o inregistrare video misterioa­sa aparuta pe internet.

×