x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prima fotografie a unui bebeluş, alături de părinţii săi, i-a fost fatală

Prima fotografie a unui bebeluş, alături de părinţii săi, i-a fost fatală

05 Mar 2013   •   11:41
Prima fotografie a unui bebeluş, alături de părinţii săi, i-a fost fatală

Un bebeluş din Marea Britanie a murit prematur din cauza unei insuficiențe cardio-respiratorii după ce a fost sărutat de către tatăl său, a dezvăluit mama copilului. Organismul lui Kaiden McCormick a cedat după ce a fost infectat cu un virus herpes simplex de tatăl de la tatăl său Carl Maclaren.

Citeşte şi INCREDIBIL: Un băieţel din Marea Britanie s-a născut fără sânge în corp

Bebeluşul a fost menţinut în viaţă timp de şase săptămâni de aparate și a murit la vârsta de doar două luni. Părinții lui au fost şocaţi să descopere că acesta a fost infectat cu virusul herpes simplex, o boală comună, pe care o are majoritatea populației, dar care de obicei se află în stare latentă, scrie RTV.NET.

Citeşte şi FANTOMA unui copil fotografiată în casa în care a murit un bebeluş FOTO


Mama bebeluşului, Marrie-Claire McCormick, în vârstă de 28 de ani, a spus: "L-am întrebat pe medic cum este posibil ca un copil să aibă herpes? Când acesta mi-a spus că virusul a fost transmis prin intermediul stomatitei bucale, m-am uitat la Carl şi el şi-a atins instinctiv buza. În acel moment am văzut că inima i s-a frânt în două. Carl a rămas şocat. A fost înnebunit de durere și se acuza pe el însuşi. Eu n-am dat vina niciodată pe Carl. Tot ce el a făcut vreodată a fost să-i ofere copilului nostru dragoste şi afecţiune. El a fost tatăl perfect. Urăsc să-l văd cum se pedepseşte singur."

Citeşte şi Dependentă de naşteri: o femeie din Marea Britanie e mamă surogat pentru zece copii

×
Subiecte în articol: bebelus parinti fotografie