x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Primarul New York-ului: Nu există în prezent nici o dovadă privind o legătură teroristă cu explozia din oraş

Primarul New York-ului: Nu există în prezent nici o dovadă privind o legătură teroristă cu explozia din oraş

18 Sep 2016   •   08:39
Primarul New York-ului: Nu există în prezent nici o dovadă privind o legătură teroristă cu explozia din oraş
Sursa foto: spyarm/Getty Images/iStockphoto

Primarul New Yorkului, Bill de Blasio, a declarat sâmbătă seara că nu există în prezent nici o dovadă privind o legătură teroristă cu explozia care a zguduit cartierul Chelsea din oraş, cu toate că deflagraţia a fost provocată ''intenţionat'', relatează AFP.

Explozia a provocat rănirea a 29 de persoane, dintre care una se află în stare gravă, dar viaţa sa nu este în pericol, potrivit autorităţilor.

''Nu există nici o dovadă în această etapă privind o legătură teroristă cu acest incident'', a declarat primarul, subliniind că informaţiile sunt ''preliminare''.

El a indicat, de asemenea că, ''pe baza informaţiilor disponibile în acest stadiu'', ''nu există nici o legătură cu incidentul din New Jersey'', survenit anterior, în cursul zilei.

Un dispozitiv artizanal plasat într-o pubelă în Seaside Park, în statul vecin New Jersey, a explodat, fără să provoace victime, în apropiere de traseul unei competiţii sportive.www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: explozie new york primar