x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţesa Mako a Japoniei îşi amână nunta

Prinţesa Mako a Japoniei îşi amână nunta

07 Feb 2018   •   14:52
Prinţesa Mako a Japoniei îşi amână nunta

Prinţesa Mako a Japoniei a anunţat că şi-a amânat nunta, afirmând că planurile sale de nuntă au fost “grăbite”, după ce aceasta a declarat că va renunţa la titlu pentru a se căsători cu iubitul ei, un om din popor, scrie The Independent.

Familia imperială a spus că ceremonia, planificat pentru noiembrie, va fi amânată până în 2020, pentru a permite cuplului “să se gândească la căsătorie mult mai profund” şi “să facă suficiente pregătiri”.

Anunţul a dus la speculaţii, negate de familia regală, potrivit cărora decizia de amânare are legătură cu criticile aduse în tabloide logodnicului prinţesei Mako, Kei Komuro.

Mako, cea mai mare fiică a împăratului Akihito, îşi va pierde titlul dacă se va căsători cu Kei Komuro, un om obişnuit. Cuplul, ambii în vârstă de 26 de ani, s-au întâlnit la Universitatea Creştină Internaţională din Tokyo, în 2012, şi şi-au anunţat logodna anul trecut.

“Am realizat lipsa de timp pentru a face suficiente pregătiri pentru variatele evenimente care vor conduce la nunta noastră din această toamnă şi în viaţa noastră de după. Credem că am grăbit diferite lucruri prea mult. Îmi doresc să mă gândesc la căsătorie mult mai profund şi să ofer suficient timp pentru a mă pregăti pentru căsătoria noastră şi pentru viaţa de după căsătorie.”, se arată într-o declaraţie făcută de Mako, care a fost publicată în presa japoneză.

 

×
Subiecte în articol: printesa mako japonia nunta kei komuro