x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul William "dă din casă": "E obositor să ai grijă de un bebeluş de trei săptămâni"

Prinţul William "dă din casă": "E obositor să ai grijă de un bebeluş de trei săptămâni"

15 Aug 2013   •   17:59
Prinţul William "dă din casă": "E obositor să ai grijă de un bebeluş de trei săptămâni"

Prinţul William al Marii Britanii a declarat că fiul său, prinţul George, născut pe 22 iulie, este "gălăgios" şi "foarte frumos", informează accesshollywood.com.

Prinţul britanic a făcut aceste afirmaţii, miercuri, cu ocazia primului său angajament oficial de după naşterea prinţului George. Prezent la un eveniment  organizat pe insula Anglesey din Ţara Galilor, prinţul William a spus că venirea pe lume şi îngrijirea unui bebeluş reprezintă o sarcină mult mai dificilă decât operaţiunile militare de căutare şi salvare pe mare şi ca antrenamentul şi pregătirea militară pe care le-a urmat pentru a deveni pilot de elicopter.

"Trebuie să recunosc, credeam că misiunile de căutare şi salvare pe mare erau obositoare din punct de vedere fizic şi mental, însă să ai grijă de un bebeluş de trei săptămâni reprezintă o sarcină care le depăşeşte în dificultate", a declarat prinţul britanic, în faţa persoanelor prezente la eveniment.

Catherine, soţia prinţului William, nu a fost prezentă la eveniment, însă prinţul a vorbit în numele ei, adresându-se locuitorilor din Anglesey, o insulă de pe coasta nord-vestică a ţării Galilor, unde viitorul suveran britanic lucrează la o bază militară care operează misiuni de căutare şi salvare pe mare.

"Ştiu că pot să vorbesc în numele lui Catherine şi pot să spun că nu am cunoscut niciodată în viaţa mea ceva la fel de frumos şi de ospitalier ca Anglesey. Peisajul de lângă Strâmtoarea Menai este fără îndoială unul dintre cele mai uluitoare din Insulele Britanice. ştiu că amândurora ne va lipsi teribil de mult această regiune atunci când misiunea mea de la baza militară se va încheia luna viitoare şi va trebui să mă mut în altă parte. Vă mulţumesc din tot sufletul că ne-aţi primit atât de bine pe mine şi pe soţia mea atunci când am ajuns aici, la fel cum faceţi şi pentru miile de vizitatori care vin aici în fiecare an", a spus prinţul William.

Cuplul princiar britanic a petrecut mai mult de trei ani în micuţul oraş galez, însă va trebui să se mute în curând în reşedinţa principală de la Londra.

"Această insulă a fost prima casă în care am locuit împreună şi va avea întotdeauna un loc special în inimile noastre", a adăugat prinţul britanic.

Prinţul George este primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

×
Subiecte în articol: prinţul william bebelusul regal