x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul William, prima ieşire în public după naşterea fiului său: "Mintea mi-a rămas blocată în modul bebeluş"

Prinţul William, prima ieşire în public după naşterea fiului său: "Mintea mi-a rămas blocată în modul bebeluş"

04 Aug 2013   •   09:22
Prinţul William, prima ieşire în public după naşterea fiului său: "Mintea mi-a rămas blocată în modul bebeluş"

Prinţul William a oferit, în timpul unei partide caritabile de polo călare, primele sale impresii în calitate de tată, mărturisind că mintea i-a rămas blocată în "modul bebeluş" după venirea pe lume a fiului său.

Conform Associated Press, William juca alături de fratele său Harry în cadrul Audi Polo Challenge, într-un meci organizat la Ascot, la mai puţin de două săptămâni după ce soţia sa, Kate, a adus pe lume primul lor copil, prinţul George, iar William le-a mărturisit spectatorilor că "se simte bine să mai iasă din casă" în timpul săptămânii.

Prinţul în vârstă de 31 de ani a reuşit să înscrie punctul decisiv pentru echipa de polo din care a făcut parte şi după meci a primit o crosă de polo în miniatură pentru băiatul său. Când a primit cadoul, prinţul a întrebat dacă nu poate primi şi nişte scutece, explicând că "trebuie să iau câteva pachete în drum spre casă".

Cât despre performanţa sa pe terenul de polo, prinţul a susţinut că era în "modul bebeluş" în timpul partidei, gândindu-se mai mult la scutece decât la joc.

Această ieşire la polo a fost prima ieşire în public pentru prinţul William după naşterea fiului său.

×
Subiecte în articol: prinţul william bebelusul regal polo