x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bebeluşul regal, "un mic scandalagiu", potrivit tatălui său, prinţul William. "Îmi aminteşte de fratele meu"

Bebeluşul regal, "un mic scandalagiu", potrivit tatălui său, prinţul William. "Îmi aminteşte de fratele meu"

19 Aug 2013   •   18:47
Bebeluşul regal, "un mic scandalagiu", potrivit tatălui său, prinţul William. "Îmi aminteşte de fratele meu"
Sursa foto: EPA/ANDY RAIN

Prinţul William al Marii Britanii, care a devenit tată pe 22 iulie, şi-a descris bebeluşul, pe prinţul George, drept "un mic scandalagiu", afirmând că îi aminteşte de fratele său, prinţul Harry, cunoscut pentru comportamentul mai puţin princiar pe care l-a avut de-a lungul timpului.

"Imi aduce aminte ba de fratele meu, ba de mine când eram mai tânăr. Oricum, o duce bine deocamdată", a povestit prinţul William pentru CNN.

Acesta a adăugat, însă, că bebeluşul este "un mic scandalagiu", căruia nu prea îi place să doarmă, ceea ce este o mică problemă.

William spune însă că nu a pierdut prea mult somn, de când este tată, prinţesa Kate fiind cea care are grijă de copil când plânge noaptea, făcând "o treabă fantastică".

Prinţul William spune că s-a schimbat mult de când a devenit tată.

"În aceste săptămâni am dezvoltat nişte sentimente foarte diferite faţă de tot ce am simţit până acum. Ceva ce nu credeam că o să simt vreodată, sunt tată de scurt timp, dar deja văd lucrurile altfel".

Prinţul George, al treilea la rând pentru moştenirea tronului Marii Britanii, s-a născut la spitalul St Mary, din Londra, pe 22 iulie.

Evenimentul a captat atenţia mass-media din întreaga lume, fotografii şi ziariştii făcând tabără în faţa spitalului pentru a vedea "bebeluşul regal".

La ieşirea din spital, Prinţul William nu s-a sfiit să arate bebeluşul, afirmând, acum, că a fost foarte încântat de atenţia care i s-a acordat.

"M-am bucurat să-l arăt oricui a vrut să-l vadă. Oricum, eram euforic. Cum ştie orice părinte, n-ai bucurie mai mare decât să-ţi arăţi copilul şi să-l proclami cel mai frumos, cel mai cel. A fost frumos că oamenii au vrut să-l vadă pe George, mă bucur că n-a ţipat din toţi rărunchii în timp ce îl arătam".

Prinţul William a adăugat că i-ar plăcea ca George să-i moştenească pasiunea pentru natură şi preocuparea pentru conservarea mediului, însă pentru viitorul apropiat are planuri mai concrete.

"Momentan, singura moştenire pe care vreau să i-o transmit ar fi un somn mai liniştit. Şi să nu mai trebuiască să i se schimbe scutecele atât de des", a spus prinţul William. 

×