x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul Philip, văzut fără centură de siguranţă la doar 48 de ore de la accidentul rutier

Prinţul Philip, văzut fără centură de siguranţă la doar 48 de ore de la accidentul rutier

21 Ian 2019   •   16:26
Prinţul Philip, văzut fără centură de siguranţă la doar 48 de ore de la accidentul rutier

Prinţul Philip a fost văzut la volanul noii sale maşini, un Land Rover, fără centură de siguranţă, la doar 48 de ore după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Ducele de Edinburgh a fost fotografiat la volanul noului său Land Rover, fără a purta centura de siguranţă, obligatorie pe drumurile publice, notează CNN.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a afirmat că autorităţile au văzut pozele şi că o să ofere “sfaturile potrivite".

Fotografiile care îl surprind pe Prinţul Philip la volanul noului Land Rover au fost făcute în Sandringham, unde ducele şi Regina Elizabeta a II-a locuiesc.

Prinţul Philip a fost implicat într-un accident, joi. Acesta a fost nevătămat, însă două femei dintr-o altă maşină au fost rănite. Maşina ducelui, în care se afla singur, s-a ciocnit cu o Kia, condusă de o femeie în vârstă de 28 de ani. Tânăra care se afla la volan a suferit mai multe tăieturi, iar pasagera din dreapta, în vârstă de 45 de ani, şi-a rupt încheietura mâinii.

În Kia se afla şi un copil în vârstă de 9 luni, care nu a fost rănit. Din primele informaţii, coliziunea s-ar fi produs din vina Ducelui.

Casa Regală susţine că au fost oferite urări de bine persoanelor implicate în accident. Cu toate acestea, Daily Mail a scris, duminică, că femeia care şi-a rupt încheietura a afirmat că Prinţul Philip nu şi-a cerut scuze. Cele două femei implicate în accident au declarat că singurul mesaj pe care l-au primit a fost unul fără sens, transmis de un poliţist.

“Sunt norocoasă că sunt în viaţă, însă Prinţul Philip nici măcar nu şi-a cerut scuze. A fost o experienţă traumatizantă şi dureroasă, aşa că aveam aşteptări mai mari de la familia regală. Îi iubesc pe membrii familiei regale, însă am fost ignorată şi respinsă. Ar fi însemnat enorm pentru mine dacă Prinţul Philip şi-ar fi cerut scuze, dar nici nu ştiu dacă îi pare rău pentru cele întâmplate. Ştiu că Regina este o femeie foarte ocupată, dar nu cred că era prea mul dacă mi-ar fi trimis un bileţel şi un buchet de flori. În schimb, am primit un telefon de la un ofiţer de poliţie al familiei. Mesajul pe care mi l-a transmis nici măcar nu are sens. Mi-a spus: << Reginei şi Prinţului Philip le-ar plăcea să vă amintiţi de ei >>.”, a povestit femeia pentru Daily Mail.

×