x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul William a discutat despre legalizarea drogurilor

Prinţul William a discutat despre legalizarea drogurilor

20 Sep 2017   •   14:57
Prinţul William a discutat despre legalizarea drogurilor

Dezbaterile privind legalizarea drogurilor se află de mult timp în centrul atenţiei pentru multe persoane, de la vedete la specialişti. Acum, un membru al familiei regale din Marea Britanie se alătură discuţiilor, Prinţul William, scrie The Guardian.

Pinţul William a vorbit despre acest subiect când a fost în vizită la un centru de dezintoxicare pentru dependenţii de dorguri, Spitalfields Crypt Trust, din estul Londrei. Ducele de Cambridge a întrebat trei oameni, care au fost ajutaţi de organizaţie, dacă ar trebui sau nu să fie legalizate drogurile.

Acesta nu şi-a oferit opinia în legătură cu acest subiect. “Pot să vă pun o întrebare foarte mare? Este una mare, există clar o mulţime de presiune în creştere în legătură cu legalizarea drogurilor şi lucruri ca astea: care sunt opiniile voastre în legătură cu asta? Ştiu că este o întrebare mare , dar voi păreţi oamenii potriviţi care au o idee foarte bună despre asta, ştiţi care sunt marile pericole. Cum vă simţiţi?”, a întrebat Prinţul William.

Una dintre persoane, Heather Blackburn, a spus că ea consideră că legalizarea drogurile este o idee bună şi că banii sunt cheltuiţi pe “legile drogurilor”. “Mulţi dintre oamenii pe care îi ştiu în recuperare, 95% dintre ei au o traumă imensă şi o mulţime de lucruri teribile li s-au întâmplat, folosind drogurile pentru a face faţă şi apoi ajungând în închisoare, unde nu găseşti facilităţile necesare şi ajutorul de care ai nevoie, eşti pedepsit ... ceea ce nu o să ajute pe niciunul dintre cei care iau droguri, ci va face mai mult rău, cred.”, a mai spus aceasta.

Jason Malham, în vârstă de 45 de ani, fost dependent de heroină, a afirmat: “Personal, eu cred că nu ar trebui să fie legale”.

“Nu poţi spune << drogurile sunt ilegale >> sau  << acum toţi puteţi să luaţi droguri >>, pentru că asta nu opreşte faptul că suntem o naţiune de oameni răniţi şi nu putem şterge asta peste noapte. Este nevoie de o perioadă mare de timp.”, a spus Grace Gunn, în vârstă de 19 ani, fostă dependentă de alcool.

La sfârşitul discuţiei, ducele a mulţumit grupului.”Vorbind cu voi şi aflându-mă aici am simţit că este o întrebare pe care trebuia să o pun, apreciez onestitatea voastră”.

×