x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul William foloseşte o tehnică educativă cu fiul său pe care ar trebui să o aplice toţi părinţii

Prinţul William foloseşte o tehnică educativă cu fiul său pe care ar trebui să o aplice toţi părinţii

05 Aug 2016   •   22:25
Prinţul William foloseşte o tehnică educativă cu fiul său pe care ar trebui să o aplice toţi părinţii

Prinţul William recurge la o tehnică de educaţie pe care ar trebui să o aplice toţi părinţii: când îi explică ceva fiului său de trei ani, George, sau când îl ascultă se lasă pe vine sau pune un genunchi pe pământ şi îl priveşte în ochi, relatează 7sur7.be.

El a fost chiar admonestat de regina Elisabeta a II-a când s-a aşezat în această poziţie lângă George când toată familia se adunase în balconul de la Buckingham Palace, în 11 iunie.

Potrivit experţilor, această tehnică numită a "ascultării active" este formidabilă. Conform revistei People, copiii înţeleg că tot ce spun contează pentru părinţii lor. Tehnica are un dublu avantaj: favorizează respectul de sine şi îi încurajează pe cei mici să vorbească mai mult.

Pentru a asculta efectiv copilul, se recomandă ca interlocutorul să înceteze să mai facă altceva, să se aşeze la înălţimea lui şi să îi acorde toată atenţia când vorbeşte, încheie 7sur7.be.AGERPRES

×