x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul William va fi cavaler de onoare la nunta fratelui său, prinţul Harry, cu Meghan Markle

Prinţul William va fi cavaler de onoare la nunta fratelui său, prinţul Harry, cu Meghan Markle

26 Apr 2018   •   16:32
Prinţul William va fi cavaler de onoare la nunta fratelui său, prinţul Harry, cu Meghan Markle

Prinţul William va fi cavalerul de onoare al fratelui său mai mic, prinţul Harry, la nunta acestuia cu fosta actriţă americană Meghan Markle, care va avea loc luna viitoare, a anunţat joi Palatul Kensington, care îi reprezintă pe Harry şi pe William, potrivit DPA. 

''Ducele de Cambridge (William) este onorat de propunere şi aşteaptă cu nerăbdare să-i ofere sprijinul fratelui său la capela St. George din Windsor, în data de 19 mai'', precizează reprezentanţii palatului pe Twitter. 

Era de aşteptat ca William, în vârstă de 36 de ani, să primească această însărcinare după ce Harry, 33 de ani, a fost cavalerul fratelui său mai mare, la căsătoria cu Kate, ducesa de Cambridge, în 2011. 

Aproximativ 600 de invitaţi sunt aşteptaţi să ia parte la ceremonia de căsătorie a lui Harry cu Meghan Markle şi la recepţia care va urma la Castelul Windsor, în timp ce alte sute de persoane, printre care şi membri ai publicului larg, sunt invitate să privească evenimentul din grădina castelului.AGERPRES

×