x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Probleme în cuibuşorul de nebunii de la Casa Albă?

Probleme în cuibuşorul de nebunii de la Casa Albă?

30 Iun 2011   •   21:00
Probleme în cuibuşorul de nebunii de la Casa Albă?

Prima Doamna a Statelor Unite a devenit subiect de dezbatere in revistele de scandal de peste Ocean, acestea vorbind despre nefericirea lui Michelle Obama si fixatiile sotului de a mai avea inca un copil. Prima Doamna s-a cam saturat de toanele lui Barack si se gandeste tot mai serios sa-l paraseasca pe sotul sau, pre­sedintele, si sa se mute la Chicago, scrie showbizspy.com.

Jurnalistii care lucreaza pentru ziarele si revistele de scandal au remarcat faptul ca Michelle doar afiseaza ca este o femeie fericita, in realitate situatia fiind cu totul alta. Potrivit tabloidelor, Michelle i-ar fi spus deja pre­sedintelui Obama ca a ajuns la capatul rabdarilor si ca si-a propus sa plece de la Casa Alba, im­preuna cu cele doua fiice, cu destinatia casa parinteasca din orasul sau natal. Tabloidul ame­rican Globe scrie ca problemele din casnicia presedintelui au aparut pentru ca Michelle l-a suparat foarte mult pe Barack atunci cand a refuzat sa-i mai faca un copil.

Michelle si Barack Obama au doua fiice, Malia Ann, in varsta de 13 ani, si Natasha, careia lumea ii spune, scurt, Sasha, in varsta de 10 ani. Frumoasa familie locuieste la Wa­shing­ton din ianuarie 2009.

×
Subiecte în articol: externe