x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sportiv american la Soci, blocat în lift a doua zi după ce rămăsese blocat în baie

Sportiv american la Soci, blocat în lift a doua zi după ce rămăsese blocat în baie

11 Feb 2014   •   13:29
Sportiv american la Soci, blocat în lift a doua zi după ce rămăsese blocat în baie

Johnny Quinn, care face parte din echipa americană de bob aflată la Jocurile Olimpice de la Soci, a anunţat pe contul de Twitter că a rămas blocat în liftul hotelului, eveniment petrecut la o zi după ce rămăsese blocat în baia camerei sale, fiind nevoit să spargă uşa.

Quinn a postat şi o fotografie cu un coleg încercând să deschidă uşile ascensorului, comentând: "Nu o să vă vină să credeţi, dar suntem blocaţi în lift".

Purtătorul de cuvânt al delegaţiei americane a declarat, ulterior, că sportivii au reuşit să iasă din ascensor.

Quinn a avut o problemă similară în week-end, când a rămas blocat în baia camerei sale de hotel. Pentru că nu luase telefonul în baie, americanul nu a putut cere ajutor şi a fost nevoit să spargă uşa, postând apoi o fotografie cu rămăşiţele pe Twitter.

Luni, Quinn a dat detalii despre incidentul din duş, într-o conferinţă de presă, după câteva ore petrecându-se şi evenimentul din lift.

Într-un incident separat, Bex Wilson, din echipa de bob a Marii Britanii, a avut la rândul ei fiori când aproape a căzut în puţul unui lift, lăsat cu uşile deschise.

"Paula Walker era să rămână fără coechipieră", a scris Wilson pe Twitter, referindu-se la colega ei de bob şi postând şi o fotografie cu ascensorul.

Atât sportivii, cât şi jurnaliştii şi spectatorii de la Soci s-au plâns în mai multe rânduri de condiţiile proaste întâlnite aici.

Camerele de hotel neterminate sau finisate prost, precum şi lipsa apei curente sau desele pene de curent sunt printre cele mai menţionate probleme.

×
Subiecte în articol: soci jocurile olimpice de la soci