x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Profesoara care a întreţinut relaţii sexuale cu un elev, prezentă în faţa tribunalului

Profesoara care a întreţinut relaţii sexuale cu un elev, prezentă în faţa tribunalului

01 Oct 2018   •   15:45
Profesoara care a întreţinut relaţii sexuale cu un elev, prezentă în faţa tribunalului
Sursa foto: Facebook

O profesoară din Marea Britanie, care a dus în toaleta unui avion unul dintre elevii săi şi a întreţinut relaţii sexuale cu acesta, înainte să-i spună că este însărcinată, s-a prezentat luni în faţa tribunalului, notează Mirror.

Ellie Wilson, în vârstă atunci de 26 de ani, a întreţinut relaţii sexuale cu un elev, în vârstă de 16 ani, când se întorceau acasă dintr-o tabără din străinătate, potrivit procurorilor. Cei doi au întreţinut relaţii sexuale în toaleta unui Airbus, în timpul unui zbor de noapte către Aeroportul Heathrow din Londra, în 2015.

Wilson i-a spus, ulterior, băiatului că este însărcinată, iar cei doi au discutat despre ce este de făcut hotărându-se, în cele din urmă, asupra unui avort. Profesoara, acum în vârstă de 29 de ani, din Dursley, Gloucestershire, se află într-un proces în care respinge cele patru acuzaţii de abuz de putere şi activităţi sexuale cu un copil.

După excursie, profesoara şi elevul au făcut schimb de numere de telefon. În plus, băiatul chiar i-a spus tatălui său că vrea să încheie relaţia cu iubita sa, pentru că îşi doreşte mai mult.

“Credea că se află într-o relaţie cu profesoara sa”, a spus procurorul prezent la Bristol Crown Court.

Procurorul a mai afirmat că profesoara şi elevul au mers împreună într-o excursie în Tintern Abbey, care a implicat o ieşire într-un pub, sărutări şi atingeri. Tatăl băiatului a afirmat că el credea că profesoara doar îl sprijină pe fiul său după despărţirea de iubita sa.

Într-un interviu, fosta profesoară spune că exista o prietenie între ea şi elevul ei şi a recunoscut că nu ar fi mers atât de departe, dar şi că nu a existat nimic sexual între ei. Aceasta a mai spus că se simţea izolată şi singură, iar băiatul a fost un prieten. Mai mult, aceasta a spus că era la menstruaţie în avion.

Procesul continuă.

 

×