x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prostituata guvernatorului de New York, răsfăţată de toată presa americană

Prostituata guvernatorului de New York, răsfăţată de toată presa americană

de Sînziana Stancu    |    14 Mar 2008   •   00:00
Prostituata guvernatorului de New York, răsfăţată de toată presa americană
Sursa foto: AFP/

Tânăra care l-a făcut pe guvernatorul de New York, Eliot Spitzer, să demisioneze de ruşine a ţinut ieri prima pagină a ziarelor din America, mai ceva ca o vedetă

Tânăra care l-a făcut pe guvernatorul de New York, Eliot Spitzer, să demisioneze de ruşine, după ce FBI a dat publicităţii o casetă audio care scotea la iveală implicarea lui într-o reţea internaţională de prostituate, a ţinut ieri prima pagină a ziarelor din America, mai ceva ca o vedetă. Rebelă din fire, Alexandra Dupre (foto), alias Kirsten, de 22 de ani, a părăsit casa părintească de la vârsta de 17 ani, plecând să-şi facă singură un rost. În 2004, a ajuns la New York, măr­turisind că, deşi i-a fost greu să ia aceas­tă hotărâre, “nu a privit nici­odată înapoi”.

 

CENUŞĂREASA. “Trăiesc la New York şi mă simt deasupra în­tre­gii lumi. Îmi place acest oraş şi îmi place viaţa mea de-aici”, s-a confesat Alexandra, care şi-a povestit trista ei viaţă de până atunci, petrecută în sărăcie şi într-o familie abuzivă, cu ai cărei membri nu se prea înţelegea. Nici la New York nu i-a fost uşor. “Eram falită, eram distrusă, eram sin­gură, mă drogam (...) dar am su­pra­vieţuit”, şi-a povestit tânăra odi­seea, care, la început, făcea muzică. A cunoscut un muzician cu care s-a mu­tat apoi. El a auzit-o într-o dimi­neaţă cântând sub duş, l-a chemat pe chitaristul său, au pus-o să repete melodia, apoi au început să compună cântece pentru ea. Primii doi ani la New York şi i-a petrecut încer­când să-şi facă o carieră muzicală. Începutul era promiţător, dar la un moment dat totul s-a prăbuşit. Aşa a ajuns Alexandra în reţeaua de pros­tituate de lux. A devenit o cunoscută a site-urilor pentru adulţi. Aşa l-a cunoscut pe guvernatorul Spitzer şi spune că a fost o norocoasă. Din căsuţa sărăcăcioasă din New Jersey, a ajuns într-un apartament de lux din Manhattan. Banii îi câştiga foarte uşor, ea şi colegele ei prac­ti­când tarife de până la 5.000 de dolari pe oră. Cu toate astea spune că nu re­gretă nimic. Spitzer, fost procuror federal, care, culmea, a contribuit la dezmembrarea mai multor reţele de prostituţie, el ar fi urmat să ajun­gă ministru al Jus­tiţiei, când vreun democrat s-ar fi instalat, în noiembrie, la Casa Albă.

×
Subiecte în articol: externe new york york