x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe „Putin a ordonat asasinate”

„Putin a ordonat asasinate”

16 Oct 2018   •   15:24
„Putin a ordonat asasinate”

Preşedintele american, Donald Trump, crede că, probabil, omologul său rus, Vladimir Putin, a ordonat asasinate şi otrăviri, dar a dat asigurări că are încredere în liderul de la Kremlin, a scris, luni, EFE, citată de Agerpres.

Trump a făcut aceste declaraţii într-un interviu pentru programul „60 Minutes” de la postul CBS. Întrebat dacă este de acord cu afirmaţia potrivit căreia Putin ar fi orchestrat asasinate şi otrăviri, Trump a răspuns: „Probabil că aşa este, da, probabil”. Trump a insistat apoi că, deşi în public nu adoptă o atitudine anti-Putin, în privat este foarte dur cu el. „Cred că sunt foarte dur cu el personal. Am avut o întrevedere cu el. Doar noi doi. A fost o întrevedere foarte dură, dar a fost o întrevedere bună”, a spus Trump, făcând referire la întâlnirea pe care a avut-o cu Putin la summitul de la Helsinki, din 16 iulie.

Conţinutul întrevederii de la Helsinki, care a durat patru ore, nu se cunoaşte nici acum, dat fiind că la întâlnire, în afara celor doi preşedinţi, au participat doar traducătorii.

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump