x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Putin a ales sa candideze independent in 2018

Putin a ales sa candideze independent in 2018

14 Dec 2017   •   14:20
Putin a ales sa candideze independent in 2018

Preşedintele rus Vladimir Putin, care a anunţat săptămâna trecută că va candida pentru un nou mandat la alegerile din martie anul viitor, a explicat joi că va concura ca independent, dar speră să fie susţinut de mai multe formaţiuni politice.

 

Vorbind la traditionala conferinta anuala de presa, el a spus ca vrea o Rusie moderna. "Sistemul politic trebuie sa fie unul flexibil, economia sa fie construita pe tehnologii avansate, iar productivitatea muncii trebuie sa creasca de cateva ori", a lansat liderul de la Kremlin.

Refuzand sa intre in detaliile programului sau electoral, deja finalizat, Putin s-a multumit sa sublinieze "necesitatea concentrarii atentiei tuturor, clasa politica sau societate, asupra unor domenii precum infrastructura, sanatatea, educatia.

In alta ordine de idei, Putin a apreciat ca opoziţia nu dispune de un candidat redutabil cu care să rivalizeze din cauză că oponenţii săi, deşi sunt "zgomotoşi", nu au reuşit să ofere un program viabil pentru dezvoltarea ţării.

"Mizez, desigur, pe sustinerea acelor forte politice - fie ca sunt partide sau organizatii civice, care impartasesc punctul meu de vedere legat de dezvoltarea Rusiei. Mizez, fireste, si pe sprijinul populatiei", a subliniat Putin.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin rusia alegeri independent