x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Raidul antiterorist de la Paris: Femeia sinucigașă care a detonat o vestă cu explozibil era o blondă caucaziană

Raidul antiterorist de la Paris: Femeia sinucigașă care a detonat o vestă cu explozibil era o blondă caucaziană

18 Noi 2015   •   18:40
Raidul antiterorist de la Paris: Femeia sinucigașă care a detonat o vestă cu explozibil era o blondă caucaziană

Femeia care s-a sinucis detonând o vestă cu explozibil în timpul raidului din cartierul parizian Saint Denis pare să fi fost o caucaziană cu păr lung, blond, potrivit unui martor.

Lofti, un bărbat de 50 de ani, le-a declarat jurnaliștilor de la Le Parisien: „I-am auzit pe polițiști vorbind cu o femeie cu păr lung blond. Cred că ea este sinucigașa care s-a aruncat în aer. I se spunea să nu lase brațele în jos, să își țină mâinile în aer, iar apoi s-a auzit zgomotul unei explozii uriașe.”

„A fost o explozie extrem de puternică. Geamurile clădirilor de pe stradă s-au spart, iar pompierii au intervenit imediat”, a mai adăugat acesta.
În urma operațiunii din această dimineață, două persoane au murit și alte șapte au fost arestate de oamenii legii, scrie mirror.co.uk.

Polițiștii au confirmat că scopul raidului a fost acela de a-l captura pe Abdelhamid Abaaud, creierul atentatelor de la Paris din 13 noiembrie. 

×