x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Rămășițele unui locuitor din Florida au fost găsite după 22 de ani cu ajutorul Google Earth

Rămășițele unui locuitor din Florida au fost găsite după 22 de ani cu ajutorul Google Earth

13 Sep 2019   •   15:27
Rămășițele unui locuitor din Florida au fost găsite după 22 de ani cu ajutorul Google Earth

Trupul unui bărbat din Florida, dat dispărut în urmă cu 22 de ani, a fost găsit într-un heleşteu după ce maşina în care se afla a fost văzută pe Google Earth. Despre William Moldt nu s-a mai știut nimic din data 8 noiembrie 1997, cadavrul acestuia fiind recuperat de autorităţi şi identificat pe 10 septembrie 2019, a anunţat biroul şerifului din Palm Beach într-o postare pe Facebook.

"Un fost rezident care locuieşte în Grand Isles (la nord de Miami) a dat o căutare a zonei pe Google Earth şi a observat ceea ce părea a fi un vehicul scufundat într-un heleşteu din spatele unei reședințe", a afirmat poliţia. Acesta a contactat actualul locatar din Palm Beach, care a cercetat lacul din spatele casei sale cu ajutorul unei drone și a anunțat autoritățile. 

"Exteriorul autoturismului era extrem de calcificat şi, evident, se afla în apă de foarte mult timp. În momentul în care vehiculul a fost scos din apă, rămăşiţele bărbatului dispărut au fost găsite în interior", a mai precizat biroul şerifului.

Resturile au fost identificate după efectuarea unor investigaţii de către medicii legști.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: disparut