x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Război la vârful PDL: Blaga şi Preda cer demisia lui Boc

Război la vârful PDL: Blaga şi Preda cer demisia lui Boc

31 Ian 2012   •   16:36
Război la vârful PDL: Blaga şi Preda cer demisia lui Boc

Cativa parlamentari PDL i-au sugerat marti premierului Emil Boc sa ia in calcul demisia de la conducerea Executivului, printre acestia numarandu-se si presedintele Senatului, Vasile Blaga, potrivit Mediafax, care citeaza gandul.info.

Premierul Emil Boc s-a intalnit cu parlamentarii PDL, scopul declarat al sedintei fiind discutarea prioritatilor legislative pentru sesiunea care incepe miercuri.

Potrivit sursei citate, premierul a fost incoltit de colegii de partid care, nemultumiti de evolutiile din ultima perioada, i-au sugerat ca ar fi bine sa ia in calcul plecarea de la Palatul Victoria.

In linia de forta a fost presedintele Senatului, Vasile Blaga, care i-a spus lui Boc ca este nevoie de "o miscare mai ampla" in Guvern, o simpla remaniere nefiind suficienta.

Blaga a fost sustinut si de deputatul PDL Cezar Preda care, la randul sau, i-a sugerat lui Boc ca ar fi mai bine sa plece. Dincolo de nemultumirea fata de deficitul de imagine pe care Boc il atrage asupra partidului, parlamentarii PDL i-au cerut socoteala premierului si pentru ca nu le da bani suficienti pentru colegii.

×
Subiecte în articol: vasile blaga PDL emil boc demisie cezar preda