x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Reacţia lui Barack Obama după ce a fost atacat dur de Clint Eastwood

Reacţia lui Barack Obama după ce a fost atacat dur de Clint Eastwood

03 Sep 2012   •   10:08
Reacţia lui Barack Obama după ce a fost atacat dur de Clint Eastwood

Presedintele american Barack Obama a spus ca este un "un mare fan al lui Clint Eastwood" dupa ce actorul l-a facut nebun si incoerent la conventia republicana de la Tampa, scrie Huffington Post.

Obama a declarat intr-un interviu pentru USA Today ca Eastwood "este un mare actor si un regizor bun". Presedintele american a tacut cand a fost intrebat daca a fost ofensat de discursul actorului.

La conventia republicana de la Tampa, Clint Eastwood, in varsta de 82 de ani, a calificat drept o "rusine nationala" existenta celor 23 de milioane de someri din SUA si a apreciat ca a venit momentul "ca altcineva sa intervina si sa rezolve problema"

"Cand cineva nu face treaba, trebuie sa plece", a spus actorul, care s-a adresat unui Barack Obama imaginar, reprezentat la conventie printr-un scaun neocupat amplasat pe scena. Interventia actorului, care in unele momente parea complet incoerenta, a amuzat publicul si a avut ecou si pe Twitter, chiar pe contul oficial al presedintelui Obama fiind postat un mesaj ironic: "Acest scaun este ocupat".

"Si atunci ce le spuneti oamenilor? Sunteti... Stiti, oamenii se intreaba... Nu v-ati ocupat cum trebuie de asta. Ei bine, cunosc oameni din propriul dumneavoastra partid care au fost dezamagiti ca n-ati inchis Gitmo (inchisoarea Guantanamo, n.r.). Si, m-am gandit, inchiderea Gitmo, de ce am cheltuit atatia bani. Si atunci m-am gandit ca poate, ca scuza... cum adica taci?".

Intr-un alt moment, adresandu-i-se in continuare scaunului gol, actorul a declarat: "Sunteti nebun, complet nebun. Ati devenit mai rau ca Biden (vicepresedintele democrat Joe Biden, n.r.)". "Desigur, stim cine este intelectualul partidului democrat. Un zambet cu un corp in spate...".

×
Subiecte în articol: alegeri discurs clint eastwood barack obama