x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Robbie Williams: Am luat o dată heroină

Robbie Williams: Am luat o dată heroină

02 Noi 2012   •   16:19
Robbie Williams: Am luat o dată heroină
Sursa foto: BERTHOLD STADLER / DDP / AFP

Cântăreţul Robbie Williams a mărturisit că a încercat la un moment dat heroina şi a menţionat că mereu o să fie tentat să ia droguri, scrie contactmusic.com.

Robbie Williams a urmat câteva cure de dezintoxicare pentru a scăpa de dependenţa de droguri şi de alcool. El a spus că o parte din el este "nebună" după narcoticele periculoase şi că niciodată nu va avea controlul total asupra acestor nevoi primejdioase.

"Tot ceea ce îmi place creează dependenţă, este distructiv sau coroziv. Dependenţa de pericol nu este ceva străin de mine. Este o modă. Întotdeauna va exista o parte din mine care vrea să existe pe tărâmul psihedelic. Am luat heroină o singură dată şi nu am fost niciodată dependent", a spus Robbie Williams.

"Nu pot să iau cocaină deoarece intru în convulsii şi nu este deloc bine. Îmi paralizează braţul şi inima mea e pe cale să cedeze", a mai spus muzicianul.

Robbie Williams, în vârstă de 38 de ani, a devenit recent tată după ce soţia sa, Ayda Field, a născut o fetiţă, Theodora 'Teddy' Rose, în luna septembrie.

×