x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Rogozin, din nou pe Twitter: "Acum, aşteptăm cu nerăbdare vizita unor delegaţii guvernamentale din România şi Moldova"

Rogozin, din nou pe Twitter: "Acum, aşteptăm cu nerăbdare vizita unor delegaţii guvernamentale din România şi Moldova"

10 Mai 2014   •   23:11
Rogozin, din nou pe Twitter: "Acum, aşteptăm cu nerăbdare vizita unor delegaţii guvernamentale din România şi Moldova"

Aşteptăm acum cu nerăbdare o vizită la Moscova a unor delegaţii guvernamentale din România şi Moldova, a scris sâmbătă vicepremierul rus Dmitri Rogozin într-un nou mesaj postat pe Twitter.

Într-un alt mesaj, Rogozin a scris: 'Ei bine, domnilor din România, curând vă vom explica totul - cine sunteţi şi ce credem despre voi'.

Tot sâmbătă, dar în cursul după-amiezii, Rogozin a scris că, la solicitarea SUA, România şi-a închis spaţiul aerian pentru avionul său. 'La solicitarea SUA, România şi-a închis spaţiul aerian pentru avionul meu. Ucraina nu mă lasă din nou să trec. Data viitoare voi zbura la bordul (aeronavei) TU-160' (cel mai mare avion de luptă construit vreodată, TU-160 este un bombardier strategic supersonic cu aripi cu geometrie variabilă - n.r.), a scris, pe contul său de Twitter în limba engleză, Dmitri Rogozin, care s-a aflat de vineri într-o vizită în Transnistria, necoordonată cu autorităţile Republicii Moldova.

×