x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Roma: O pensionară de 91 de ani prinsă furând dintr-un magazin a fost iertată de polițiști

Roma: O pensionară de 91 de ani prinsă furând dintr-un magazin a fost iertată de polițiști

09 Iun 2017   •   17:53
Roma: O pensionară de 91 de ani prinsă furând dintr-un magazin a fost iertată de polițiști

O femeie de 91 de ani a fost prinsă furând o sticlă cu parfum dintr-un magazin din Roma, dar poliţiştii chemaţi la faţa locului au decis să plătească ei preţul produsului şi au dus-o pe bătrână acasă cu maşina, relatează DPA. 

Bătrâna le-a spus poliţiştilor chemaţi la magazinul din cartierul Balduina din Roma, unde a fost prinsă furând parfumul, că "abia supravieţuieşte" din pensia ei şi că nu are bani pentru a plăti preţul produsului. 

"Poliţiştii nu au stat prea mult pe gânduri şi au plătit ei suma lipsă. Managerul magazinului nu a făcut reclamaţie, aşa că poliţiştii au putut să o ducă acasă pe femeia în vârstă", se precizează într-un comunicat al poliţiei din Roma. Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc joi. 

Anul trecut, un alt act de compasiune din partea poliţiei din Roma a atras mediatizare la nivel internaţional. 

În luna august, o unitate de patrulă a fost trimisă la o casă unde se auzea cineva plângând. S-a dovedit că sunetele proveneau din casa unui cuplu de bătrâni care auziseră ştiri supărătoare la televizor. Bătrânii au fost consolaţi de poliţişti, care au stat cu ei şi le-au gătit paste. AGERPRES

×