x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Român amnezic, găsit la Lancashire

Român amnezic, găsit la Lancashire

06 Ian 2010   •   00:00

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit zăcând în apropierea unei şcoli din Lancashire la sfârşitul lunii decembrie. Bărbatul se afla în amnezie totală. Vorbea cursiv engleză, dar nu a ştiut să spună cine este, de unde vine şi cum a ajuns acolo, relatează Lancashire Telegraph.

Poliţiştii l-au dus la Spitalul Royal din Blackburn, unde medicii au constatat că tânărul nu are nici o problemă medicală. Apoi, autorităţile au dat publicităţii fotografii de-ale românului, iar proprietarul casei în care locuia cu chirie l-a recunoscut. "Aşa am aflat că are 28 de ani şi că este din România. Am mai aflat că se stabilise în Marea Britanie de câţiva ani şi că, în noaptea în care a dispărut, locuinţa sa a fost cuprinsă de un incendiu. Cercetările continuă, audiem familia acestuia, iar el este încă în spital. Este însă sănătos şi este posibil să fie chiar apt să plece acasă", a declarat inspectorul de poliţie Bob Eaton, citat de Lancashire Telegraph.

Reprezentantul poliţiei a mai spus că, din toate informaţiile, bărbatul nu apare în vreo bază de date cu persoane care ar fi comis infracţiuni. "Suntem bucuroşi că, din punct de vedere al poliţiei, nu mai este nimic de investigat, nici în legătură cu posibile infracţiuni comise, nici din punct de vedere al legalităţii şederii sale în ţară", a mai spus inspectorul.
(Mediafax)

×
Subiecte în articol: diaspora