x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Român, complice la violarea unei tenismene americane în Grecia

Român, complice la violarea unei tenismene americane în Grecia

15 Oct 2013   •   20:02

Doi jucători de tenis francezi, în vârstă de 20 şi 21 de ani se află în arest preventiv în Grecia de 10 zile. Ei sunt acuzaţi, ca şi un german, un român şi un alt francez, de complicitate la viol, tentativă de viol şi de viol asupra unei jucătoare americane de tenis în vârstă de 25 de ani.

Este vorba despre doi tenismeni clasaţi printre primii 1.500 cei mai buni jucători din lume. Unul este originar din regiunea Nisa şi un altul se antrena la Valbonne.

Faptele s-ar fi petrecut cu ocazia unei petreceri cu tematică braziliană la încheierea unui turneu de tenis în oraşul Marathon, de lângă Atena, organizată într-un hotel din oraş, în noaptea de 3 spre 4 octombrie, relatează Franceinfo.fr.

Jucătoarea de tenis americană ar fi avut o relaţie consimţită cu un jucător francez într-o cameră a complexului, dar situaţia a degenerat, scrie sursa citată. Jucătoarea a fost în respectiva cameră cu toţi cei cinci bărbaţi puşi acum sub acuzare. Aceştia neagă că i-ar fi impus ceva victimei.

Într-un context foarte alcoolizat, şi în prezenţa tenismenului cu care ar fi consimţit relaţia, tânăra ar fi fost violată ulterior de un al doilea jucător, un angajat de-ai hotelului, ambii de naţionalitate franceză, şi de un antrenor german. Acesta din urmă ar fi filmat scena.

Cei patru, precum şi un angajat român al hotelului, prezent în momentul comiterii faptelor, au fost plasaţi în arest preventiv pentru viol, tentativă de viol şi complicitate la viol asupra jucătoarei americane.

Americanca s-a prezentat la un comisariat de poliţie din Atena în jurul orelor 04:00 şi a depus plângere după incidentul din hotel.

Cei doi tenismeni francezi, care susţin că a fost vorba despre o relaţie consimţită, şi ceilalţi trei bărbaţi au fost încarceraţi în închisori elene. Ei riscă 10 ani de închisoare.


×