x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Român mort în Italia într-un bazin de fermentare a vinului

Român mort în Italia într-un bazin de fermentare a vinului

25 Aug 2017   •   16:48
Român mort în Italia într-un bazin de fermentare a vinului

Daniel Alexandru Cojocaru, rezident la Treviso a murit asfixiat ieri, 24 august, și potrivit presei din Italia, deși bazinul era gol, în interior era o concentrație foarte mare de dioxid de carbon și de nitrogen, aerul nociv fiindu-i fatal. Se pare că bărbatul, deși avea experiență, ar fi trecut peste etapa curățirii cu apă a bazinului, a relatat presa italiană. Colegii de serviciu l-au găsit la câteva minute, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. S-a deschis o anchetă în acest caz, deși există voci care spun că se încearcă mușamalizarea cazului și de fapt acolo s-a petrecut cu totul altceva. Ziarul de Vrancea

×
Subiecte în articol: roman mort italia