x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Român prins la furat în vila lui George Clooney

Român prins la furat în vila lui George Clooney

de Agerpres    |    22 Mai 2014   •   18:41
Român prins la furat în vila lui George Clooney

Un român de 29 de ani a pătruns miercuri seară prin efracţie în vila actorului George Clooney de pe malul lacului Como, din Italia, dar a reuşit să fure numai o sticlă de vin, scrie joi ziarul britanic The Telegraph.

Presupusul hoţ, un român de 29 de ani, a găsit sticla de vin în grădina proprietăţii de lux, iar apoi a încercat să pătrundă cu forţa în vilă, dar a fost văzut de un membru al staffului actorului, care a chemat poliţia.

Când a sosit poliţia, bărbatul i-a ameninţat pe oamenii legii cu sticla, dar a fost imobilizat şi arestat, după care a fost transportat în oraşul Como şi acuzat de furt.

Actorul şi regizorul american deţine Villa Oleandra din 2002 şi există zvonuri că aceasta va găzdui nunta sa cu Amal Alamuddin, avocata anglo-libaneză pentru drepturile omului cu care acesta este logodit. Nunta ar urma să aibă loc în septembrie, scrie The Telegraph.

Starul în vârstă de 52 de ani nu era în vila sa de pe malul lacului Como când s-a produs tentativa de furt, dar incidentul l-ar putea determina să-şi revizuiască aranjamentele de securitate înainte de nuntă, apreciază cotidianul britanic.

Primele ştiri despre logodna lui George Clooney cu Amal Alamuddin au apărut în această lună. În vârstă de 36 de ani, anglo-libaneza specializată în legea internaţională şi drepturile omului a petrecut mai multe vacanţe împreună cu starul hollywoodian în ultimele luni, în Insulele Seychelles şi Tanzania. 

×
Subiecte în articol: romani italia furt george clooney