x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Româncă salvată, după ce şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook

Româncă salvată, după ce şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook

de Carmen Plesa    |    19 Ian 2010   •   00:00

O româncă a fost salvată de poliţia italiană datorită unui mesaj venit printr-o reţea socială, potrivit La Reppublica. Cu puţin înainte de a-şi tăia venele, românca a scris pe pagina ei de Facebook că se va sinucide. Unul dintre prietenii din reţeaua socială a văzut mesajul şi a încercat să o găsească pe telefonul mobil.  Însă cu o zi înainte, românca uitase poşeta cu tot cu telefon într-un bar.

Mobilul şi geanta fuseseră predate de un italian poliţiei, aşa că prietenului de pe Facebook al româncei i-au răspuns chiar oamenii legii, care au reuşit să intervină în timp util şi să o salveze pe femeie.

Şi-a tăiat  venele după ce luase alcool şi somnifere. Dar înainte de a încerca să se sinucidă, a anunţat pe pagina sa de Facebool. Unul dintre "contactele" de pe Facebook a încercat să o salveze şi a sunat-o pe telefonul. Numai că femeie îşi uitase poşeta, cu tot cu telefon, într-un bar.

La sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat a adus la Comisariatul din San Paolo - Roma, poşeta în care erau actele şi câteva obiecte personale ale unei femei de 30 de ani. Poşeta o găsise într-un bar din cartierul Portuense. La puţin timp după ce au primit poşeta, poliţişti au auzit un telefon mobil sunând din geantă.  Un bărbat le-a spus poliţiştilor despre anunţul de pe pagina de Facebook a româncei.
G
raţie acestui apel, poliţia a reuşit să identifice apartamentul în care stătea româncă, pe care au găsit-o în baie, în stare gravă, cu venele tăiate, şi inconştientă. Femeia a fost transportată la spitalul San Camillo, din Roma, iar acum este în afara oricărui pericol.

Românca de 30 de ani are un fiu de 10 ani şi este căsătorită cu un italian. Se pare că cei doi aveau probleme în căsnicie.

×
Subiecte în articol: diaspora