x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Românca ucisă la Dublin era asistentă

Românca ucisă la Dublin era asistentă

de Carmen Plesa    |    29 Ian 2010   •   00:00

Românca ucisă, ieri, la Dublin, era asistentă, avea aproximativ 30 de ani, şi lucra într-un spital aflat în apropiere de apartamentul din campusul Irish Management Institute, unde a fost găsită.
Poliţiştii aşteaptă să-l interogheze pe bărbatul care a fost găsit în acelaşi apartament cu femeia. Se pare că şi el este român şi că are aproximativ 40 de ani.

Cadavrul femeii a fost găsit de poliţişti după ce un rezident din campus şi unul dintre paznici au dat alarma, puţin înainte de ora 7 a dimineţii de ieri. Asistenta era aşezată în pat, sub aşternuturi. S-a constatat că decesul femeii a survenit ca urmare a rănilor provocate prin înjunghiere.
Poliţiştii au stabilit până acum că nici o altă persoană nu se afla în apartament în momentul crimei, cu excepţia celor doi români. Bărbatul era şi el înjunghiat, dar mai trăia, în momentul sosirii poliţiştilor. Anchetatorii presupun că acesta şi-ar fi provocat singur rănile. În acest moment, starea bărbatului este stabilă şi viaţa sa nu este în pericol.
Una dintre vecinele irlandeze ale româncei a declarat pentru Irish Independent că aceasta era o fată deosebit de drăguţă.
Anchetatorii cred că cei doi români se cunoşteau şi că asistenta petrecuse noaptea în apartamentul din campus, care era închiriat pe numele bărbatului.
Nici unul dintre cei doi nu studiau şi nici nu aveau vreo legătură cu Irish Management Institute. 

×
Subiecte în articol: diaspora