x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ROMANII IN LUME/ Forum: Gastronomie japoneza

ROMANII IN LUME/ Forum: Gastronomie japoneza

24 Iun 2004   •   00:00

Romanii, pe unde merg prin lume, descopera tot felul de mancaruri traditionale specifice locurilor respective. Pe forumul japonez ei le si comenteaza.

Mare dreptate ai, eu m-am repezit la sushi prima data cand am ajuns in Japonia, si mare greseala am facut, doua zile am zacut de rau ce mi-a fost! Nu ma pot impaca cu mancarea japoneza, e dulce pentru gustul meu, asa ca gatesc acasa mancare romaneasca, alta solutie nu vad. Doar sa comand pizza si mancare chinezeasca, ma rupe la buzunar, asa ca merg la piata si… gatit acasa.
@Ariana

Eu sunt pretentios la mancare, cand am vazut multimea de mancare pe care ti-o aduce la un restaurant, am vrut sa incerc de toate. Cand am vazut supele de melci cu alge, carne de crab & stuff, m-am lasat. Am mancat ceva ce am aflat dupa aia ca era pui si peste prajit. Cel mai mult mi-au placut niste frigarui facute din carne de pui facuta rulou, cu cascaval in interior (nu mai stiu cum se numeau, o sa ma interesez). Dupa chestia asta am stopat cercetarile in arta culinara japoneza si am ramas la cea europeana.
@Katana

Este pacat ca europeanul se repede imediat la sushi, ca nu cunoaste altceva insa eu as zice: 1. Inti Ramen in tot felul de variante; 2. Shabu Shabu; 3. Sashimi; 4. Tempura; 5. Sushi. Socul este prea mare pentru un european la sushi, eu odata pe luna ma urc in masina si dau o fuga la Frankfurt am Main, care este la 60 de km de mine si mananc Ramen de imi sar capacele, in plus Tempura si credeti-ma ca este excelent.
@Claudiu

Forumul Romanilor din Japonia: http://forum.bogdanlazar.ro/phpBB2/viewtopic.php?t=58

×
Subiecte în articol: diaspora