x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe S-a cazat la un hotel împreună cu fiul său de zece ani. A încremenit când a văzut ce a găsit băiatul într-un sertar (VIDEO)

S-a cazat la un hotel împreună cu fiul său de zece ani. A încremenit când a văzut ce a găsit băiatul într-un sertar (VIDEO)

03 Iun 2013   •   09:23
S-a cazat la un hotel împreună cu fiul său de zece ani. A încremenit când a văzut ce a găsit băiatul într-un sertar (VIDEO)
Un băiat în vârstă de zece ani din Statele Unite a găsit 10.000 de dolari într-un sertar dintr-o camera de hotel.

Cody Schaefer s-a cazat împreună cu fiul său Tyler, la un hotel din oraşul Kansas City. Bărbatul povesteşte că imediat ce au intrat în cameră, băiatul său a început să deschidă toate sertarele. "Aşa este el, îi place să caute tot felul de indicii. Este un copil foarte atent cu lucrurile din jur", povesteşte Cody.

La scurt timp, Tyler a început să strige la tatăl său spunând că a găsit o comoară. Cody a crezut că fiul său se joacă însă când s-a uitat şi a văzut că ţinea în mână câteva mii de dolari, a rămas şocat.

"Nu ştiam ce să facem cu ei. Iniţial, am crezut că erau false, dar apoi am văzut că erau cât se poate de autentice", mărturiseşte bărbatul pentru Washington Post.

În final, cei doi au hotărât să ducă cei 10.000 de dolari la poliţie, pentru ca oamenii legii să-l găsească pe proprietar şi să îi restituie. Conform legilor din Missouri, dacă în următoarele şapte luni nimeni nu va revendica banii, atunci Cody şi Tyler îi pot păstra.




×
Subiecte în articol: hotel sertar dolari