x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe S-a trezit din comă, gravidă, fără să-şi aducă aminte cine este tatăl copilului!

S-a trezit din comă, gravidă, fără să-şi aducă aminte cine este tatăl copilului!

23 Aug 2013   •   21:09
 S-a trezit din comă, gravidă, fără să-şi aducă aminte cine este tatăl copilului!

Internată în spital în urma unui teribil accident de circulaţie, în care fusese rănită grav, cu o britanică, aflată în comă, primise din partea medicilor puţine şanse de supravieţuire.
În decursul investigaţiilor medicale efectuate la internarea sa, doctorii au descoperit că tânăra era gravidă, sarcina fiind în de-a douăsprezecea săptămână de evoluţie.
Cu multă şansă, starea rănitei s-a stabilizat, dar cum tânăra continua să se afle în comă, medicii au cerut acordul mamei sale pentru a întrerupe sarcina, precizând că atât timp cât era gravidă ea nu va putea suporta nicio operaţie la coloană, prin care să-şi recapete abilitatea de a merge.

Mama a considerat că singura persoană care poate lua această decizie în acest caz este fiica sa. În momentul în care a reuşit să iasă din comă şi a aflat că este gravidă, tânăra, în ciuda problemelor sale de sănătate, a hotărât să păstreze copilul. Ea a mărturisit jurnaliştilor că  a simţit că acest copilaş, supravieţuind accidentului teribil prin care a trecut,  îşi câştigase pe deplin dreptul la existenţă".
Ce este ciudat este că după ce în urma leziunilor cerebrale suferite în accident ultimii trei ani din viaţa tinerei reprezintă un absolut mister pentru ea, neputându-şi aduce aminte nimic din viaţa sa din acea perioadă, nici măcar dacă era într-o relaţie în momentul accidentului, sau cine este tatăl copilului.

Nu a fost simplu să treacă prin perioada de graviditate, care a coincis cu perioada de recuperare după accident, fiindu-i interzise orice fel de medicamente analgezice chiar şi atunci când suferea dureri cumplite, pentru a nu dăuna fătului.

Până la urmă lucrurile au evoluat spre un final fericit, tânăra născând un băieţel absolut sănătos, şi aflându-se în aşteptarea momentului în care va putea efectua operaţia care să-i redea posibilitatea de a merge.
dailymail.co.uk

×