x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sacramento - Bunica vrea sa infieze copiii

Sacramento - Bunica vrea sa infieze copiii

22 Iul 2004   •   00:00

Unul dintre copiii familei Stanescu, implicata in accidentul de vineri dimineata de la Sacramento, a fost externat.

Jonathan Stanescu, 5 ani, va locui in Portland cu bunicii sai. Una dintre surorile lui si un frate, Emma si David, de 11 si, respectiv, 2 ani, erau marti inca in stare critica.

Tatal, George Stanescu, conducea pe drumul de la Portland la Sacramento vineri, la trei dimineata. Toti pasagerii, parintii si cei sase copii, au fost aruncati din masina. Au mai ramas in viata trei dintre copii: Emma, David, si Jonathan.

Familia Stanescu are acum de platit 50.000 de dolari pentru spitalizari. Membrii comunitatii din care faceau parte cei doi soti au strans aproape 30.000 de dolari.

ADOPTIA. Parintii Danielei si ai lui George Stanescu sunt dispusi sa adopte pe cei patru copii ramasi in viata. Floare Stanescu locuia cu cei doi soti intr-o casa din sud-estul orasului Portland, unde conduceau o o casa de batrani.

Familia Stanescu a fost foarte activa in comunitatea de romani din Portland. Membrii comunitatii religioase s-au rugat pentru copiii care au ramas in viata si continua sa stranga fonduri. George Stanescu a emigrat in America acum 15 ani. La Sacramento a cunoscut-o pe Daniela si s-au mutat acum opt ani in Portland. (Ana-Maria Luca)

×
Subiecte în articol: diaspora stanescu