x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şansele erau de 1 la 70 de milioane! Doi americani au primit o veste INCREDIBILĂ. Medicii, complet ULUIŢI (VIDEO)

Şansele erau de 1 la 70 de milioane! Doi americani au primit o veste INCREDIBILĂ. Medicii, complet ULUIŢI (VIDEO)

06 Oct 2014   •   10:44
Şansele erau de 1 la 70 de milioane! Doi americani au primit o veste INCREDIBILĂ. Medicii, complet ULUIŢI (VIDEO)

După ce, timp de 8 ani, a încercat să aibă un copil, Ashley Gardner şi soţul ei au avut parte de o surpriză minunată. După ce medicii i-au spus că este infertilă, femeia a primit vestea că este însărcinată cu două perechi de gemeni identici! şansa unei astfel de reuşite era de 1 la 70 de milioane, scrie The Mirror.

"Nu mai puteam gândi corect. Nu am mai fost niciodată atât de încântată şi îngrozită în acelasi timp", a spus femeia în momentul în care a aflat minunata veste.

Ashley şi Tyson Gardner, din Utah, Statele Unite, s-au chinuit timp de opt ani să aibă un copil, însă fără succes. Dezamagiţi de încercările nereuşite, cei doi au apelat la un tratament de fertilitate şi nu mică le-a fost mirarea când au aflat că Ashley a rămas gravidă. Şocul a venit însă abia la prima ecografie, atunci când Ashley şi Tyson au aflat că nu vor avea un singur copil, ci patru!

Reacţia celor doi în momentul în care au aflat vestea a fost filmată de un prieten, care a postat apoi mai multe fotografii pe internet.


×