x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Șase răniți după ce un avion al companiei Fly Jamaica a aterizat de urgență în Guyana

Șase răniți după ce un avion al companiei Fly Jamaica a aterizat de urgență în Guyana

09 Noi 2018   •   15:42
Șase răniți după ce un avion al companiei Fly Jamaica a aterizat de urgență în Guyana

Cel puţin şase pasageri au fost răniţi vineri după ce un avion Boeing 757 al companiei Fly Jamaica, ce se îndrepta spre metropola canadiană Toronto, a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în Guyana, transmite Reuters. 

Avionul ce efectua zborul OJ256 decolase de la Georgetown, capitala Guyanei. După aproximativ 20 de minute, pilotul a indicat că aeronava întâmpină probleme la sistemul său hidraulic, au explicat oficiali din Guyana într-o conferinţă de presă. 

Avionul avea la bord 120 de pasageri şi opt membri ai echipajului. Şase dintre pasageri au suferit răni uşoare atunci când avionul a fost nevoit să facă o aterizare de urgenţă pe aeroportul internaţional Cheddi Jagan din Georgetown, în jurul orei locale 02:00 (06:00 GMT). 

Autoritatea aviaţiei civile din Guyana coordonează ancheta în acest caz, iar Administraţia naţională pentru siguranţa transporturilor a SUA (USNTSB), care oferă în mod automat asistenţă potrivit regulilor internaţionale, a fost notificată despre incident. 

Săptămâna trecută, un avion Boeing 737 MAX 8 al companiei indoneziene Lion Air, ce efectua zborul JT610, s-a prăbuşit în mare la scurt timp după decolarea de la Jakarta, toate cele 189 de persoane aflate la bord pierzându-şi viaţa.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: guyana aterizare de urgenta fly jamaica