x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SCENĂ ŞOCANTĂ pe scenă, într-o zi de vineri, 13. Ce păţeşte un iluzionist în timpul unui număr de magie (VIDEO)

SCENĂ ŞOCANTĂ pe scenă, într-o zi de vineri, 13. Ce păţeşte un iluzionist în timpul unui număr de magie (VIDEO)

26 Ian 2015   •   12:59
SCENĂ ŞOCANTĂ pe scenă, într-o zi de vineri, 13. Ce păţeşte un iluzionist în timpul unui număr de magie (VIDEO)

Iluzionistul irlandez Keith Barry, în vârstă de 37 de ani, îşi aminteşte cu groază de întâmplarea dramatică prin care a trecut în urmă cu doi ani, într-o zi de vineri, 13. La finalul unui spectacol pe care l-a susţinut în Dublic, magicianul pur şi simplu a leşinat.

Barry a rugat două persoane din public să-i lege mainile şi picioarele de un scaun şi să-i acopere faţa cu o folie de plastic. Dacă nu reuşea să scape, Barry promisese să ofere celor care l-au legat 500 de euro. Din păcate, iluzionistul nu numai că nu a reuşit să se elibereze şi să-şi desfaca nodurile, dar, la un moment dat, acesta s-a prăbuşit pe scenă pierzându-şi conştienţa.

În acel moment, spectatorii şocaţi au amuţit, iar cortina a fost trasă. Din fericire, magicianul şi-a revenit şi nu a fost nevoie să fie transportat la spital.

"Am leşinat pentru că nu am mai avut oxigen. S-a întâmplat pentru că totul este real, provocarea este reală. Am căzut de pe scaun, apoi m simţit cum cortina coboară uşor peste mine. Managerul meu a rupt folia de plastic pe care o aveam pe faţă şi mi-am revenit", a povestit iluzionistul. Vedeţi video aici.

Cititi si:
Internetul a DESCIFRAT un MISTER vechi de câteva decenii! Citeşte MESAJUL INCREDIBIL lăsat de o bunică nepoţilor ei

■ Lasata sa zaca pe strada! Romanca ucisa pe o trecere de pietoni, in Italia

 SECRETUL lui Hitler în cel de-al Doilea Război Mondial! Ce primeau soldaţii germani ca să lupte în continuu şi să rămână vigilenţi (VIDEO)

×