x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Scene INCREDIBILE în India: un bebeluş de două luni, răpit chiar de lângă mama sa (VIDEO)

Scene INCREDIBILE în India: un bebeluş de două luni, răpit chiar de lângă mama sa (VIDEO)

28 Apr 2013   •   09:18
Scene INCREDIBILE în India: un bebeluş de două luni, răpit chiar de lângă mama sa (VIDEO)

Camerele de supraveghere ale unui gări din oraşul indian Mumbai au surprins momentul şocant în care un bărbat răpeşte un bebelus, chiar de lângă mama sa, care dormea.

 
Conform Daily Mail, este vorba despre Salman Shaikh, un copil de numai două luni, iar incidentul a avut loc in gara Dadar din Mumbai. În ciuda faptului că acest episod cutremurător a fost înregistrat de camerele de luat vederi, poliţia nu a reuşit încă să rezolve acest caz.
 
Bebelusul dormea langa mama sa Parveen Shaikh, in varsta de 35 de ani, si sora sa in varsta de 3 ani, Sajida, pe 9 martie 2013.
 
Femeia, care munceste in contructii, le-a spus politistilor ca s-a certat cu sotul sau cu o zi inainte de rapirea copilului si ca l-a parasit pe barbat. Neavand unde sa se adaposteasca, si-a luat copiii si a adormit in statia de tren in acea noapte.
 
In inregistrarea video, se vede cum un barbat imbracat cu o camasa alba se strecoara langa aceasta familie si se aseaza apoi langa ei. Dupa doar cateva secunde, ia bebelusul si se indeparteaza in graba.
 
Statia Dadar este una dintre cele mai aglomerate din Mumbai si este sub supravegherea camerelor de securitate instalate în urma atacurilor teroriste care au avut loc in 2008.
 
Circa 90.000 de copii sunt dati disparuti anual în India, majoritatea fiind rapiti de grupari criminale pentru sclavie sexuala sau cersetorie. Organizatiile non-guvernamentale acuza politia si legile nefolositoare pentru acest fenomen extrem de ingrijorator din India.
 
Saptamana trecuta, o fetita in varsta de 5 ani, cunoscuta in mass-media sub numele de Gudiya, a fost rapita si violata de doi barbati, fiind ulterior abandonată in New Delhi. Politia a refuzat sa investigheze cazul, fortand familia sa declanseze propriile cautari. Vecinii - care au auzit copilul plangand intr-o camera situata chiar in cladirea in care locuiau parintii - au gasit-o doua zile mai tarziu. Victima este acum sub supravegherea medicilor intr-un spital din New Delhi.

×
Subiecte în articol: rapire bebelus india