x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Scrisoare către un președinte pierdut". Scrisoarea unui român din Florida pentru președintele Iohannis

"Scrisoare către un președinte pierdut". Scrisoarea unui român din Florida pentru președintele Iohannis

06 Ian 2016   •   21:35
"Scrisoare către un președinte pierdut". Scrisoarea unui român din Florida pentru președintele Iohannis

Sorin Roiban, un roman stabilit in SUA, din anul 1999, i-a transmis un mesaj presedintelui Klaus Iohannis in care il critica pentru vacantele petrecute in afara Romaniei si pentru faptul ca nu si-a respectat promisiunile facute dupa castigarea mandatului, scrie Ziare.com, citat de antena3.ro.

"Va scriu aceste randuri, care sunt in ultima instanta un ultim apel la bunavointa, cu mare tristete si cu profunda speranta sa ne inselam. Numele meu este Sorin Roiban. Sunt specialist in domeniul IT, stabilit in Statele Unite din anul 1999. In Florida, aici, unde v-ati petrecut vacanta de iarna, la soare. Va scriu in numele meu, al familiei mele, cat si al majoritatii sutelor de mii de romani cu drept de vot stabiliti in Statele Unite, integrati si apreciati in comunitate. Invocam aceasta majoritate, Excelenta, din considerentul ca majoritatea am votat Klaus Iohanis presedinte. Intelegem ca va aflati la odihna, intr-o alta binemeritata vacanta, din cele patru, dupa putin mai mult de un an de mandat in care, pas cu pas, v-ati recuperat Romania. In schimb, Excelenta, ne-ati pierdut pe noi", scrie barbatul in misiva intitulata "Scrisoare catre un presedinte pierdut".

Acesta a fost și unul dintre subiectele zilei pe care Dana Grecu și invitații săi le-au comentat în editția de miercuri seară a emisiunii ''La ordinea zilei', de la Antena 3.

VEZI VIDEO, PE ANTENA3.RO

×
Subiecte în articol: klaus iohannis florida sua scrisoare roman