x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Securitate maxima

Securitate maxima

26 Oct 2004   •   00:00

Adio, praf violet aruncat spre premierul Tony Blair in timpul discursului! Ramas bun, protest in Parlament al suporterilor vanatorii de vulpi sau rebel fara cauza intrat in Legislativ cu o bomba falsa! Cladirea Parlamentului britanic se va transforma intr-o fortareata de nepatruns, o data ce lucrarile de imbunatatire a securitatii, aflate deocamdata in stadiul de proiect, se vor incheia.

BINE PAZITI. Parlamentarii britanici au toate motivele sa se simta la adapost
Nepoftitii care vor incerca sa se apropie de cladirea Parlamentului, pe uscat sau pe apa, se vor lovi, la propriu, de bariere, de garduri electrificate sau de o retea de geamanduri explozibile.

SENZORI CAT CUPRINDE. Cat despre cei care reusesc, totusi, sa patrunda in Parlament, viata lor nu se anunta mai usoara. Coridoarele vor fi dotate cu senzori care sa citeasca insemnele de pe cardurile de identitate purtate asupra lor de parlamentari, jurnalisti, vizitatori sau membri ai personalului. In functie de statutul si de atributiile sale, fiecare persoana care intra in cladire are drept de acces doar in anumite zone. Orice pas facut pe un coridor sau intr-un corp de cladire care nu face parte din traseul prestabilit va duce la declansarea alarmei. (Irina Cristea)

×
Subiecte în articol: externe