x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A uitat că şi-a ascuns economiile de-o viaţă în frigider şi l-a aruncat. Ce a urmat este INCREDIBIL

A uitat că şi-a ascuns economiile de-o viaţă în frigider şi l-a aruncat. Ce a urmat este INCREDIBIL

25 Iul 2013   •   09:35
A uitat că şi-a ascuns economiile de-o viaţă în frigider şi l-a aruncat. Ce a urmat este INCREDIBIL

Magda Castillo, din Queens, a uitat că şi-a ascuns economiile de-o viaţă într-un loc secret din frigider şi a trimis aparatul vechi la un centru de reciclare, scrie New York Daily News. După câteva zile, femeia a realizat ce gafă facuse.

Magda Castillo pierduse 5.000 de dolari. În speranţa că va mai găsi frigiderul, femeia s-a dus la centrul de reciclare, însă angajaţii nu l-au putut identifica. Resemnată, Magda a plecat acasă, fără să bănuiască urmarea incredibilă a acestei poveşti.

Mike Downer, directorul centrului, a continuat să caute frigiderul şi în final l-a găsit, recuperând banii. A apărut însa o altă problema: Magda nu lăsese niciun număr de telefon sau o adresă de contact. Prin urmare, Mike a cerut ajutorul presei, publicând într-un ziar povestea. Femeia a aflat de la televizor că banii ei fuseseră găsiţi.

Magda Castillo s-a dus să-şi recupereze economiile şi i-a mulţumit bărbatului care a ajutat-o.

Downer a declarat că nu s-a gândit nicio clipă să păstreze banii, însă a primit de la femeie o recompensă de 300 de dolari. "Gata, de acum îmi duc banii la bancă, nu-i mai ascund în casă! Îmi deschid un cont", a spus Magda în urma acestei întâmplări.

×