x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şi-a sedus fostul iubit până în dormitor. Ce s-a întâmplat acolo i-a lăsat fără cuvinte pe poliţişti

Şi-a sedus fostul iubit până în dormitor. Ce s-a întâmplat acolo i-a lăsat fără cuvinte pe poliţişti

31 Oct 2013   •   09:59
Şi-a sedus fostul iubit până în dormitor. Ce s-a întâmplat acolo i-a lăsat fără cuvinte pe poliţişti
O tânără în vârstă de 19 ani din Chicago a şocat poliţiştii când le-a dezvăluit o poveste demnă de filme horror.

Tânăra îl invitase pe fostul ei iubit la ea acasă, în timp ce actualul iubit stătea ascuns în dormitorul fetei. Părinţii fetei au plecat pentru câteva ore de acasă, moment în care fata a acţionat.

Pentru a-l atrage pe fostul partener în dormitor, Daisy a început să-l seducă, facând streaptease şi renunţând la haine rapid.  În momentul în care Jose a pătruns în cameră, partenerul lui Daisy l-a lovit puternic în cap, după care l-a decapitat.

Împreună cu tatăl fetei, care imediat ce a ajuns acasă, a descoperit totul, iubitul fetei a tranşat cadavrul lui Jose. Cei doi au săpat o groapă în curtea casei şi au aruncat acolo trupul tânărului.

După mai multe zile în care fiul lor nu a dat niciun semn, părinţii victimei au anunţat autorităţile. La interogatoriu, fata, care este însărcinată cu actualul iubit, a recunoscut crima. Atât ea, cât şi tatăl şi iubitul ei riscă ani grei de închisoare.

×
Subiecte în articol: iubit asasinat omor politisti