x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şi fostul purtător de cuvânt al lui Gaddafi a fost capturat

Şi fostul purtător de cuvânt al lui Gaddafi a fost capturat

de Marina Constantinoiu    |    20 Oct 2011   •   12:34

Moussa Ibrahim, fostul purtator de cuvant al Guvernului lui Muammar Gaddafi, a fost capturat joi in apropiere de orasul Syrta, a anuntat un comandant al fortelor libiene de tranzitie, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

Abdul Hakim Al Jalil, comandantul Brigazii a 11-a, a afirmat de asemenea ca a vazut trupul neinsufletit al comandantului fortelor armate, Abu Bakr Younus Jabr. “L-am vazut cu ochii mei', a declarat Abdul Hakim Al Jalil, aratand un tablou cu cadavrul lui Jabr.

Doctorul Abdou Raouf a declarat pentru France Presse ca a ''dentificat cadavrul lui Abu Bakr Younus Jabr', adus joi dimineata la spitalul de campanie din Syrta. Corpul neinsufletit a fost transportat intr-o camioneta, a constatat o jurnalista a agentiei franceze aflata la fata locului.

Potrivit unor membri ai personalului medical si unui combatant, seful serviciilor de securitate interna a regimului decazut Mansour Daou a fost la randul sau ranit si transportat la acelasi spital de campanie. Numele lui Mansour Daou figura printre cele ale unor ofiteri ai fostului regim care se refugiasera in septembrie in Niger.

Televiziunea libiana de la Tripoli “Libia Libera' a anuntat la randul sau capturarea lui Mansour Daou la Syrta.

×
Subiecte în articol: libia muammar gaddafi syrta capturare