x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Silvio Berlusconi afirmă că petrecerile din vilele sale erau "concursuri de teatru"

Silvio Berlusconi afirmă că petrecerile din vilele sale erau "concursuri de teatru"

de Mediafax    |    20 Apr 2012   •   14:44
Silvio Berlusconi afirmă că petrecerile din vilele sale erau "concursuri de teatru"

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, prezent pentru prima oara, vineri, la o audiere in procesul Rubygate, a declarat ca petrecerile organizate in resedintele sale erau simple "concursuri de teatru", stilul French-cancan, informeaza MEDIAFAX, care citeaza AFP.

Fostul prim-ministru italian, acuzat ca a intretinut relatii sexuale remunerate cu minora marocana Ruby si de abuz in functie, neaga ca a participat la petreceri cu prostituate.

"Erau dineuri elegante, iar tinerele se pregateau pentru spectacole de teatru comic intr-un local care era o fosta discoteca pentru copii, intr-o atmosfera destinsa si frumoasa", a spus Berlusconi.

Referindu-se la proces, fostul premier a declarat ca a venit sa asiste la o "comedie", subliniind ca judecarea sa este "inutila".

O tanara manechin de origine marocana, citata ca martor in procesul intentat lui Silvio Berlusconi, a oferit luni detalii despre petrecerile pe care le organiza fostul premier italian. Tanara Imane Fadil a explicat cum a fost invitata de Berlusconi in camera acestuia din resedinta de la Arcore. "Nu va suparati, va invit sa luati un plic in care sunt patru bancnote de cate 500 de euro". Conform presei italiene, tanara a descris si modul in care doua dame de companie, una fiind Nicole Minetti - fosta dentista a lui Silvio Berlusconi - au facut strip-tease in fata fostului prim-ministru al Italiei. Imane Fadil sustine ca a fost supusa presiunilor pentru a participa la petrecerile fostului premier italian in perioada mai - iunie 2011.

Silvio Berlusconi este acuzat ca a oferit bani pentru prestatiile sexuale ale tinerei marocane Karima El Mahroug, alias "Ruby", in perioada februarie - mai 2010, in timp ce dama de companie era inca minora. Fostul premier este acuzat si de abuz de functie, in conditiile in care a intervenit la politie pentru eliberarea adolescentei Ruby, care fusese retinuta pentru furt.

×